Ma 2021. január 23., szombat, Zelma és Rajmund napja van. Holnap Timót napja lesz.
Köszöntjük a Vacratot.info Vácrátót első civil hírportálján! Regisztráljon az oldalra, hogy kommentálhassa a híreinket és iratkozzon fel hírlevelünkre a legfrissebb információkért! Észrevételeiket és a fontosnak tartott információikat várjuk az info@vacratot.info címre. **** Felhívás! Keressük a vácrátóti általános iskolában készült tablóképeket és közös osztályképeket! Az 1955 előtti évfolyamokból 1969,1972,1974, 1978, 1979, 1981-ben iskolát kezdők, valamint az 1983-2013 közötti osztályfotókat. A képeket szekennelve az info@vacratot.info címre várjuk, vagy személyesen leadhatók Vácrátót, Ady Endre utca 68 alatt. Kérjük a képekhez mellékeljék a rajta lévők névsorát.

Híreink

Developed by JoomVision.com
Beszédes múlt, bizonytalan jövő

Beszédes múlt, bizonytalan jövő 

2014. október közepén új polgármestert és képviselőtestületet választott a falu. A választási...

Bővebben...

Emlékezzünk a régiekre

Emlékezzünk a régiekre 

Szerkesztőségünk ötlete alapján 1 évvel ezelőtt a vacratot.info és a helyi Fidesz közösen állított...

Bővebben...

Vigyázó Sándor szobor a Botanikus kertben

Vigyázó Sándor szobor a Botanikus kertben 

Az átadási ünnepséget későbbre tervezik, de elkészült Vigyázó Sándor gróf...

Bővebben...

Mátyás a hazug!

Mátyás a hazug! 

Az, hogy folyamatosan támadnak és megpróbálnak bennünket befeketíteni a falu pénzén lassan már...

Bővebben...

Döbrögi az igazságos

Döbrögi az igazságos 

Kedves olvasók, bizonyára önök is látták a helyi vezetés propagandájának friss számát....

Bővebben...

Ezért!

Ezért! 

Tisztelt Polgármester úr, és képviselőtestülete. Önök a helyi Fidesz elnökének novemberben kifejtették nézetüket, hogy Harrach Péter...

Bővebben...

Húsvét és Föld Napja a Botanikus kertben

Húsvét és Föld Napja a Botanikus kertben 

Körülöttünk élnek, tudunk létükről, mégsem ismerjük őket. – Tekints be a zuzmók különös...

Bővebben...

NYOMOZZ NÖVÉNYEK UTÁN AZ IRODALOMBAN!

NYOMOZZ NÖVÉNYEK UTÁN AZ IRODALOMBAN! 

Az MTA Ökológiai Kutatóközpont Nemzeti Botanikus Kertje az „Athenaeum az interneten” című TÁMOP-3.2.4-09/1/KMR-2010-0025...

Bővebben...

Országgyűlési választások Vácrátóton

Országgyűlési választások Vácrátóton 

Kedves olvasók, bár bizonyára a különböző híradásokból értesültek az 2014. Április...

Bővebben...

Iskolai farsang 2014 

Pénteken tartották meg az iskolai farsangot. Az erről készült videót a cikk további részében...

Bővebben...

Zöld híd teleplátogatás

Zöld híd teleplátogatás 

Tisztelt Vácrátóti Lakosok! Szeretném megosztani Önökkel a február 21.-én a Zöld Híd...

Bővebben...

Pre 1 2 3 4 5 6 Next

Döbrögi az igazságos

PDFNyomtatásE-mail

Kedves olvasók, bizonyára önök is látták a helyi vezetés propagandájának friss számát. Mely meserovattal is kibővült, meserovattal remélem, mert ha a szerző komolyan gondolta már a címadást is akkor nagy baj van – hiszen visszatértek az 50’-es évek Rákosi Mátyással együtt – azért állítom, hogy mese az amit a Képviselő úr írt mert olyan távol áll a valóságtól, mint egyszeri Garamszegi Géza Thomas Jefferson-tol.

Tisztelt Képviselő úr, az a testület melynek ön is a tagja 2011-telén családokat akart kilakoltatni a moratórium ellenére, csak Vágó Gábor képviselő úr és én tudtuk elérni azt, hogy a törvényeknek megfelelően járjanak el, ez is annak a településért és a közösségért való munkának a része melyet a már említett cikkben oly dicsőn hangoztat? ( Az ingatlanokat a mai napig nem sikerült eladni, üresen állnak immáron 3 éve)
Képviselő úr, ön azt írja, közösséget teremt a megosztással szemben, itt született itt él itt fog majd nyugdíjba menni stb. stb. – isten ments, hogy megtapasztalja, hogyan működik a világ máshol – nem láttam egy Falu Foci bajnokságon sem a képviselő urat és a sem az idei és a tavalyi főzőversenyen sem, most akkor ki is oszt meg?

Ha a képviselő úr visszaemlékezik- bár az az igazság, hogy erre félek alapozni, elég szelektívnek tűnik az a memória – akkor talán emlékszik arra, amikor a testület alakuló ülésén az alpogármester úr kifejtette, hogy azért nyerték meg a választásokat mert Kalotay Balázs, nem foglalkozott a településsel.  Megfogadtuk a tanácsát és küzdünk az önök által teremtett mutyivilág és döbrögizmus ellen, melyben a testületi ülések jegyzőkönyvének másolatáért hatalmas összeget kellett volna fizetni, ha nem állt volna mellénk, a törvényesség és az igazság oldalára a NAIH elnöke.

Mellesleg a mai a napig az Önkormányzati honlapon a jogsértő rendelet van fenn. Ez Önt igazságos úr nem zavarja?
Önök megállapították, hogy fapados a közigazgatás. Tisztelt Képviselő úr, ha mindenki szembe jön az autópályán, akkor nem biztos, hogy a szembejövők a hülyék. De arra talán csak emlékszik, amikor a közmeghallgatáson a polgármester úr kifejtette (https://www.youtube.com/watch?v=H-aMrZumNvY#t=7019) , hogy hazugság az, amit a hollandokról írunk, hogy ők vettek volna földet a faluban, erre mit ad isten hát mi van a hírmondóban „Zárt ülés keretében a holland terület tulajdonosa területhasznosításra vonatkozó elképzeléseit ismertette a képviselő-testület tagjaival”.

Persze értem, hogy semmit nem tettek az előző négy évben, - ja vagy mégis, hiszen például be akarták szüntetni a pék házhozszállítását, a lakosság a mi szervezésünkkel ezt megakadályozta – és ezért inkább támad, mint magyarázná az igencsak elégtelenre sikerült bizonyítványt. A konyha kiszervezésénél valami vitát emleget, amikor ön nem értett egyet és ezt kifejtette, https://www.youtube.com/watch?v=0kR9sGAMa5M#t=166 ez a pillanat volta az?

 

 

Hozzászólások 

 
#1 Rusz Bernadett 2014-05-08 14:15
Üdvözlett!
Én csak annyit szeretnék reagálni a cikkre hogy a pékautó megszüntetése sem zavart mivel teljesen felesleges.Gondoljatok bele hogy amíg nem volt sem hiányzott senkinek! Na meg persze gondoljatok bele hogy a boltvezetőknek milyen kiesése volt ők ugyanúgy dolgoznak mint bárki más és mivel a kenyér alapvetőélelmis zer nem mindegy nekik sem hogy mennyit vesznek.
Attól hogy valaki nem megy ki egy focimeccsre vagy főzőversenyre nem azt jelenti hogy nem foglalkozik a falu vagy város ügyeivel Melyik miniszterelnö úr van kint minden focimeccsen amit Magyarországon van? vagy éppen nemzetközi fesztiválon???Lehet van ezer millió fontosabb dolga. De egy biztos amióta Garamszegi Géza a polgármester azóta csak fejlődőtt Vácrátót lsd csatornázás , útépítés, iskola, sportcsarnok, műemlék , főtér, kúltúrház és sorolhatnám még. Ne tévesszen meg senkit ilyen ocska lejárató kampány. Aki pedig reagálni szeretne az általam kiírtakra a valódi nevével reagálhat amugy meg nem érdekel!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Oldal tetejére