Ma 2020. május 27., szerda, Hella napja van. Holnap Emil és Csanád napja lesz.
Köszöntjük a Vacratot.info Vácrátót első civil hírportálján! Regisztráljon az oldalra, hogy kommentálhassa a híreinket és iratkozzon fel hírlevelünkre a legfrissebb információkért! Észrevételeiket és a fontosnak tartott információikat várjuk az info@vacratot.info címre. **** Felhívás! Keressük a vácrátóti általános iskolában készült tablóképeket és közös osztályképeket! Az 1955 előtti évfolyamokból 1969,1972,1974, 1978, 1979, 1981-ben iskolát kezdők, valamint az 1983-2013 közötti osztályfotókat. A képeket szekennelve az info@vacratot.info címre várjuk, vagy személyesen leadhatók Vácrátót, Ady Endre utca 68 alatt. Kérjük a képekhez mellékeljék a rajta lévők névsorát.

Híreink

Developed by JoomVision.com
Beszédes múlt, bizonytalan jövő

Beszédes múlt, bizonytalan jövő 

2014. október közepén új polgármestert és képviselőtestületet választott a falu. A választási...

Bővebben...

Emlékezzünk a régiekre

Emlékezzünk a régiekre 

Szerkesztőségünk ötlete alapján 1 évvel ezelőtt a vacratot.info és a helyi Fidesz közösen állított...

Bővebben...

Vigyázó Sándor szobor a Botanikus kertben

Vigyázó Sándor szobor a Botanikus kertben 

Az átadási ünnepséget későbbre tervezik, de elkészült Vigyázó Sándor gróf...

Bővebben...

Mátyás a hazug!

Mátyás a hazug! 

Az, hogy folyamatosan támadnak és megpróbálnak bennünket befeketíteni a falu pénzén lassan már...

Bővebben...

Döbrögi az igazságos

Döbrögi az igazságos 

Kedves olvasók, bizonyára önök is látták a helyi vezetés propagandájának friss számát....

Bővebben...

Ezért!

Ezért! 

Tisztelt Polgármester úr, és képviselőtestülete. Önök a helyi Fidesz elnökének novemberben kifejtették nézetüket, hogy Harrach Péter...

Bővebben...

Húsvét és Föld Napja a Botanikus kertben

Húsvét és Föld Napja a Botanikus kertben 

Körülöttünk élnek, tudunk létükről, mégsem ismerjük őket. – Tekints be a zuzmók különös...

Bővebben...

NYOMOZZ NÖVÉNYEK UTÁN AZ IRODALOMBAN!

NYOMOZZ NÖVÉNYEK UTÁN AZ IRODALOMBAN! 

Az MTA Ökológiai Kutatóközpont Nemzeti Botanikus Kertje az „Athenaeum az interneten” című TÁMOP-3.2.4-09/1/KMR-2010-0025...

Bővebben...

Országgyűlési választások Vácrátóton

Országgyűlési választások Vácrátóton 

Kedves olvasók, bár bizonyára a különböző híradásokból értesültek az 2014. Április...

Bővebben...

Iskolai farsang 2014 

Pénteken tartották meg az iskolai farsangot. Az erről készült videót a cikk további részében...

Bővebben...

Zöld híd teleplátogatás

Zöld híd teleplátogatás 

Tisztelt Vácrátóti Lakosok! Szeretném megosztani Önökkel a február 21.-én a Zöld Híd...

Bővebben...

Pre 1 2 3 4 5 6 Next

Döbrögi az igazságos

PDFNyomtatásE-mail

Kedves olvasók, bizonyára önök is látták a helyi vezetés propagandájának friss számát. Mely meserovattal is kibővült, meserovattal remélem, mert ha a szerző komolyan gondolta már a címadást is akkor nagy baj van – hiszen visszatértek az 50’-es évek Rákosi Mátyással együtt – azért állítom, hogy mese az amit a Képviselő úr írt mert olyan távol áll a valóságtól, mint egyszeri Garamszegi Géza Thomas Jefferson-tol.

Tisztelt Képviselő úr, az a testület melynek ön is a tagja 2011-telén családokat akart kilakoltatni a moratórium ellenére, csak Vágó Gábor képviselő úr és én tudtuk elérni azt, hogy a törvényeknek megfelelően járjanak el, ez is annak a településért és a közösségért való munkának a része melyet a már említett cikkben oly dicsőn hangoztat? ( Az ingatlanokat a mai napig nem sikerült eladni, üresen állnak immáron 3 éve)
Képviselő úr, ön azt írja, közösséget teremt a megosztással szemben, itt született itt él itt fog majd nyugdíjba menni stb. stb. – isten ments, hogy megtapasztalja, hogyan működik a világ máshol – nem láttam egy Falu Foci bajnokságon sem a képviselő urat és a sem az idei és a tavalyi főzőversenyen sem, most akkor ki is oszt meg?

Ha a képviselő úr visszaemlékezik- bár az az igazság, hogy erre félek alapozni, elég szelektívnek tűnik az a memória – akkor talán emlékszik arra, amikor a testület alakuló ülésén az alpogármester úr kifejtette, hogy azért nyerték meg a választásokat mert Kalotay Balázs, nem foglalkozott a településsel.  Megfogadtuk a tanácsát és küzdünk az önök által teremtett mutyivilág és döbrögizmus ellen, melyben a testületi ülések jegyzőkönyvének másolatáért hatalmas összeget kellett volna fizetni, ha nem állt volna mellénk, a törvényesség és az igazság oldalára a NAIH elnöke.

Mellesleg a mai a napig az Önkormányzati honlapon a jogsértő rendelet van fenn. Ez Önt igazságos úr nem zavarja?
Önök megállapították, hogy fapados a közigazgatás. Tisztelt Képviselő úr, ha mindenki szembe jön az autópályán, akkor nem biztos, hogy a szembejövők a hülyék. De arra talán csak emlékszik, amikor a közmeghallgatáson a polgármester úr kifejtette (https://www.youtube.com/watch?v=H-aMrZumNvY#t=7019) , hogy hazugság az, amit a hollandokról írunk, hogy ők vettek volna földet a faluban, erre mit ad isten hát mi van a hírmondóban „Zárt ülés keretében a holland terület tulajdonosa területhasznosításra vonatkozó elképzeléseit ismertette a képviselő-testület tagjaival”.

Persze értem, hogy semmit nem tettek az előző négy évben, - ja vagy mégis, hiszen például be akarták szüntetni a pék házhozszállítását, a lakosság a mi szervezésünkkel ezt megakadályozta – és ezért inkább támad, mint magyarázná az igencsak elégtelenre sikerült bizonyítványt. A konyha kiszervezésénél valami vitát emleget, amikor ön nem értett egyet és ezt kifejtette, https://www.youtube.com/watch?v=0kR9sGAMa5M#t=166 ez a pillanat volta az?

 

 

Hozzászólások 

 
#1 Rusz Bernadett 2014-05-08 14:15
Üdvözlett!
Én csak annyit szeretnék reagálni a cikkre hogy a pékautó megszüntetése sem zavart mivel teljesen felesleges.Gondoljatok bele hogy amíg nem volt sem hiányzott senkinek! Na meg persze gondoljatok bele hogy a boltvezetőknek milyen kiesése volt ők ugyanúgy dolgoznak mint bárki más és mivel a kenyér alapvetőélelmis zer nem mindegy nekik sem hogy mennyit vesznek.
Attól hogy valaki nem megy ki egy focimeccsre vagy főzőversenyre nem azt jelenti hogy nem foglalkozik a falu vagy város ügyeivel Melyik miniszterelnö úr van kint minden focimeccsen amit Magyarországon van? vagy éppen nemzetközi fesztiválon???Lehet van ezer millió fontosabb dolga. De egy biztos amióta Garamszegi Géza a polgármester azóta csak fejlődőtt Vácrátót lsd csatornázás , útépítés, iskola, sportcsarnok, műemlék , főtér, kúltúrház és sorolhatnám még. Ne tévesszen meg senkit ilyen ocska lejárató kampány. Aki pedig reagálni szeretne az általam kiírtakra a valódi nevével reagálhat amugy meg nem érdekel!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Oldal tetejére
ed meds without doctor prescription

Error. Page cannot be displayed. Please contact your service provider for more details. (25)