Ma 2020. január 28., kedd, Károly és Karola napja van. Holnap Adél napja lesz.
Köszöntjük a Vacratot.info Vácrátót első civil hírportálján! Regisztráljon az oldalra, hogy kommentálhassa a híreinket és iratkozzon fel hírlevelünkre a legfrissebb információkért! Észrevételeiket és a fontosnak tartott információikat várjuk az info@vacratot.info címre. **** Felhívás! Keressük a vácrátóti általános iskolában készült tablóképeket és közös osztályképeket! Az 1955 előtti évfolyamokból 1969,1972,1974, 1978, 1979, 1981-ben iskolát kezdők, valamint az 1983-2013 közötti osztályfotókat. A képeket szekennelve az info@vacratot.info címre várjuk, vagy személyesen leadhatók Vácrátót, Ady Endre utca 68 alatt. Kérjük a képekhez mellékeljék a rajta lévők névsorát.

Híreink

Developed by JoomVision.com
Beszédes múlt, bizonytalan jövő

Beszédes múlt, bizonytalan jövő 

2014. október közepén új polgármestert és képviselőtestületet választott a falu. A választási...

Bővebben...

Emlékezzünk a régiekre

Emlékezzünk a régiekre 

Szerkesztőségünk ötlete alapján 1 évvel ezelőtt a vacratot.info és a helyi Fidesz közösen állított...

Bővebben...

Vigyázó Sándor szobor a Botanikus kertben

Vigyázó Sándor szobor a Botanikus kertben 

Az átadási ünnepséget későbbre tervezik, de elkészült Vigyázó Sándor gróf...

Bővebben...

Mátyás a hazug!

Mátyás a hazug! 

Az, hogy folyamatosan támadnak és megpróbálnak bennünket befeketíteni a falu pénzén lassan már...

Bővebben...

Döbrögi az igazságos

Döbrögi az igazságos 

Kedves olvasók, bizonyára önök is látták a helyi vezetés propagandájának friss számát....

Bővebben...

Ezért!

Ezért! 

Tisztelt Polgármester úr, és képviselőtestülete. Önök a helyi Fidesz elnökének novemberben kifejtették nézetüket, hogy Harrach Péter...

Bővebben...

Húsvét és Föld Napja a Botanikus kertben

Húsvét és Föld Napja a Botanikus kertben 

Körülöttünk élnek, tudunk létükről, mégsem ismerjük őket. – Tekints be a zuzmók különös...

Bővebben...

NYOMOZZ NÖVÉNYEK UTÁN AZ IRODALOMBAN!

NYOMOZZ NÖVÉNYEK UTÁN AZ IRODALOMBAN! 

Az MTA Ökológiai Kutatóközpont Nemzeti Botanikus Kertje az „Athenaeum az interneten” című TÁMOP-3.2.4-09/1/KMR-2010-0025...

Bővebben...

Országgyűlési választások Vácrátóton

Országgyűlési választások Vácrátóton 

Kedves olvasók, bár bizonyára a különböző híradásokból értesültek az 2014. Április...

Bővebben...

Iskolai farsang 2014 

Pénteken tartották meg az iskolai farsangot. Az erről készült videót a cikk további részében...

Bővebben...

Zöld híd teleplátogatás

Zöld híd teleplátogatás 

Tisztelt Vácrátóti Lakosok! Szeretném megosztani Önökkel a február 21.-én a Zöld Híd...

Bővebben...

Pre 1 2 3 4 5 6 Next

Néhány szó a Faceebookról

PDFNyomtatásE-mail

Kedves mindenki, amit valaki feltesz a Facebookra, az ott van. Ott is marad. Ha még be is jelöli a képen látható személyeket akkor pedig biztos, hogy az ismerősének az ismerőse is látni fogja fényképet az interneten, mint ahogy most is történt! Ha letörli, akkor is, ugyanis eleve legalább két szerverre kerül föl, majd ezeket havonta lementik (archiválják). Továbbá, ha úgy van beállítva a fiók, hogy bárki láthatja, nemcsak ismerős, akkor ne csodálkozzon, hogy kering a világ pókhálóján össze-vissza! Tessék rendesen beállítani, vagy csak olyan képeket, adatokat feltölteni, amit akár 15-20-30 év múlva is vállalni tudja az, aki közzé teszi!

Itt hívom fel a figyelmet, hogy nagyon sok munkáltató, mielőtt alkalmazná a jelöltjét, megnézi annak Facebook, és egyéb közösségi oldalát.

Úgyhogy bátran lehet fenyegetőzni, felháborodni, trágárságokat írni, megmarad!

Hogy miért is írom ezt a cikket?

Forgony Anna felháborodott ezen a jeles oldalon, hogy mások is olvassák bejegyzéseit, fényképeit, nem csak ismerősei. Szeretném ezen a fórumon is megkérdezni, hogy min?

Persze, mint azt kedves hozzászólója megjegyezte, rendezhet egy lány szülinapi bulit édesanyja 50. szülinapjára. Nincs ezzel semmi baj. A baj avval van, hogy az általam kért adatokból nem derült ki, hogy erre a bulira kérték a Gárdonyi Gáza Művelődési ház használatát! Természetesen azt is megértem, hogy ezt ingyen, pénz nélkül megteheti. De mivel a ház nem Forgonyné Wildmann Erika tulajdona, Ő ott csak mint vezető dolgozik ½ állásban, ezt kérni kellett volna. Úgy, ahogy mások is kérték. Annak idején például a Vácrátóti Nagycsaládosok Egyesülete, vagy most a Létrafok Egyesület, meg a Nyugdíjasok, és még sorolhatnám.

Ez a legnagyobb baj itt, kicsi falunkban, hogy csak azoknak kell betartani a szabályokat, akik nem az Önkormányzattal vannak! Se az önkormányzatnak, se a képviselőknek, sem barátaiknak nem kötelező!

Azért kellett (a polgármester állításával szemben nem egy) 3 rendeletet is visszavonni, mert nem felelt meg a törvényi előírásoknak. Egy cél volt. Minket elhallgattatni, és tovább űzni kisded játékaikat, amit ráadásul (Forgony Annára hivatkozom, a Facebookon írta) hatalomnak tartanak, nem szolgálatnak.

Tényleg ilyen kiskirályokat akar a falu többsége? Vagy végre befejeződik Vácrátóton is az 50-es évek világa? Legyen végre rend, és felejtsék el a „gyüttmentezést”! Akkor talán előbbre léphetünk, mind a fejekben, mind gazdaságilag!

Ruzicska Judit

Hozzászólások 

 
#5 Heinzer 2013-07-17 20:35
Nem mondanám ostobaságnak.... Csak nem vagyok naív.
A név felvállalásán pedig ne múljék semmi. ;) Üdv: Heinzer Csilla
Idézet
 
 
#4 Walaki 2013-07-17 16:26
Kedves Heinzer! A Judit legalább vállalja a nevét nem úgy mint Ön,vagy én. Én úgy látom önnek unalmas az élete ezért irogat itt ostobaságokat! Én azt látom,végre valaki utána mer járni,és szóvá tenni dolgokat,neveze tesen R.Judit. Csak igy tovább!
Idézet
 
 
#3 Heinzer 2013-07-17 12:34
Tisztelt Asszonyom,
egoból nincs hiány, azt látom. A másikat lebecsülni azt tudja.
Amúgy meg: ha nem igzán Vácrátóra fókuszál, akkor neincs is igazán belelátása a dolgokba. Éppen ezért mégnagyobb kár, hogy meggondolatlanu l megjelenít egy ill. mostmár két írást, amihez tulajdonképpen köze sincs és NEM FELEL MEG A VALÓSÁGNAK.
A honlap ajánlót köszönöm, meglesem.
Üdvözlettel:
H. N.
Idézet
 
 
#2 Ruzicska Judit 2013-07-17 10:09
Kedves Heinzer!
Az, hogy valaki nem ért egyet avval, amit a jelenlegi önkormányzati vezetés csinál nem irigység. Többet látok a világból, mint Ők. Ugyanis én nem Vácrátót szűk területén belül élek, hanem a világban. Egyszerűen tájékozottabb vagyok náluk. Ha Ön ezt úgy látja, hogy irigykedem, sajnálom Önt. Az életem amúgy rendezett.
Csak, hogy jobban megismerhessen a ruzicska.hu honlapot ajánlom szíves figyelmébe!
Üdvözlettel
Ruzicska Judit
Idézet
 
 
#1 Heinzer 2013-07-17 08:05
Nem tudok ki Ön, kedves hölgyem, de nagyon úgy fest, hogy eléggé unalmas az élete, nincs jobb dolga, mint mások életébe belekötni. Az írása csak úgy ordít az irigységtől és a féltékenységtől !! Egészségére! Egyszer majd talán ráébred, hogy először maga körül kell rendezni a szénáját... Én szurkolok!! :D
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Oldal tetejére