Ma 2019. február 22., péntek, Gerzson napja van. Holnap Alfréd napja lesz.
Köszöntjük a Vacratot.info Vácrátót első civil hírportálján! Regisztráljon az oldalra, hogy kommentálhassa a híreinket és iratkozzon fel hírlevelünkre a legfrissebb információkért! Észrevételeiket és a fontosnak tartott információikat várjuk az info@vacratot.info címre. **** Felhívás! Keressük a vácrátóti általános iskolában készült tablóképeket és közös osztályképeket! Az 1955 előtti évfolyamokból 1969,1972,1974, 1978, 1979, 1981-ben iskolát kezdők, valamint az 1983-2013 közötti osztályfotókat. A képeket szekennelve az info@vacratot.info címre várjuk, vagy személyesen leadhatók Vácrátót, Ady Endre utca 68 alatt. Kérjük a képekhez mellékeljék a rajta lévők névsorát.

Híreink

Developed by JoomVision.com
Beszédes múlt, bizonytalan jövő

Beszédes múlt, bizonytalan jövő 

2014. október közepén új polgármestert és képviselőtestületet választott a falu. A választási...

Bővebben...

Emlékezzünk a régiekre

Emlékezzünk a régiekre 

Szerkesztőségünk ötlete alapján 1 évvel ezelőtt a vacratot.info és a helyi Fidesz közösen állított...

Bővebben...

Vigyázó Sándor szobor a Botanikus kertben

Vigyázó Sándor szobor a Botanikus kertben 

Az átadási ünnepséget későbbre tervezik, de elkészült Vigyázó Sándor gróf...

Bővebben...

Mátyás a hazug!

Mátyás a hazug! 

Az, hogy folyamatosan támadnak és megpróbálnak bennünket befeketíteni a falu pénzén lassan már...

Bővebben...

Döbrögi az igazságos

Döbrögi az igazságos 

Kedves olvasók, bizonyára önök is látták a helyi vezetés propagandájának friss számát....

Bővebben...

Ezért!

Ezért! 

Tisztelt Polgármester úr, és képviselőtestülete. Önök a helyi Fidesz elnökének novemberben kifejtették nézetüket, hogy Harrach Péter...

Bővebben...

Húsvét és Föld Napja a Botanikus kertben

Húsvét és Föld Napja a Botanikus kertben 

Körülöttünk élnek, tudunk létükről, mégsem ismerjük őket. – Tekints be a zuzmók különös...

Bővebben...

NYOMOZZ NÖVÉNYEK UTÁN AZ IRODALOMBAN!

NYOMOZZ NÖVÉNYEK UTÁN AZ IRODALOMBAN! 

Az MTA Ökológiai Kutatóközpont Nemzeti Botanikus Kertje az „Athenaeum az interneten” című TÁMOP-3.2.4-09/1/KMR-2010-0025...

Bővebben...

Országgyűlési választások Vácrátóton

Országgyűlési választások Vácrátóton 

Kedves olvasók, bár bizonyára a különböző híradásokból értesültek az 2014. Április...

Bővebben...

Iskolai farsang 2014 

Pénteken tartották meg az iskolai farsangot. Az erről készült videót a cikk további részében...

Bővebben...

Zöld híd teleplátogatás

Zöld híd teleplátogatás 

Tisztelt Vácrátóti Lakosok! Szeretném megosztani Önökkel a február 21.-én a Zöld Híd...

Bővebben...

Pre 1 2 3 4 5 6 Next

A tegnapi testületi margójára!

PDFNyomtatásE-mail

Nos akkor segítek emlékezni a tisztelt képviselőknek és a polgármesterünknek! 2012.07.24 testületi ülés, amelynek jegyzőkönyve elérhető itt:

http://vacratot.hu/images/stories/jegyzokonyv/2012/0724rendkjav.doc

Ebben szó szerint a következő van:

"Jusztin Péter KSE elnök elmondta, hogy korábban már beszámolt a testületnek a 2011. évről, de most ezt ismételten szeretné megtenni. Azt hallotta ugyanis a faluban, hogy már több alkalommal elkezdte az elszámolást, de eddig még nem sikerült befejeznie. A PMLSZ felé 604.445,-Ft-ot teljesítettek, 150.000,-Ft-ot fizettek ki a könyvelőnek, a többi támogatást pedig technikai eszközökre költötték (pl: háló, orvosi engedélyek, mész hidrát stb.). Az elmúlt évben is sakkozniuk kellett, hogy kijöjjenek a részükre megállapított Önkormányzati támogatásból. Volt olyan időszak, amikor a közvilágítási díjat is a KSE-nek kellet kifizetnie a támogatási összegből. Elmondta továbbá, hogy a PMLSZ felé van felhalmozódott tartozásuk, amit ki kell egyenlíteni, különben kizárják a KSE-t a bajnokságból. A tartozásuk abból adódott, hogy az elmúlt évben sokat kellett utaznia a csapatnak a meccsekre. Kéri a testületet, hogy segítsenek a KSE-nek abban, hogy kifizetik a PMLSZ felé fennálló tartozásukat, ezzel szemben a KSE lemond a 2012. évre megállapított további 500.000,-Ft-os támogatásról, mellyel a KSE vezetősége is egyetértett. A KSE-nek és neki személy szerint vállalása van a sportolókkal szemben, amit szeretne teljesíteni. Tudja, hogy az Önkormányzat is nehéz anyagi helyzetben van, de a sport- és szabadidőközpont működését ők nem tudják bevállalni. Így is a saját pénzüket teszik bele a KSE működtetésébe, ez is tarthatatlan állapot."

Tehát minden képviselő tudta, hogy mi a helyzet, ezek után nekiestek Jusztin Péternek. Undorító dolog!
Biztos, hogy ezek az emberek alkalmasak arra amit csinálnak? Tényleg 2014.-ig kell még várni, hogy végre megszabaduljunk tőlük?

Azért arra kíváncsi lennék, hogy szakértőnk Csonkáné és jóindulatú polgármesterünk (alpolgármester úrral karöltve), hogyan képzelik a belső vizsgálatot egy önálló jogi személynél? Biztosan sokat gondolkodtak rajta, főleg Géza urunk, aki mint többször elmondta, mélyen beleásta magát a témába. Lehet, hogy elég lett volna a saját jegyzőkönyvét elolvasni.
Amikor az ember ezeket hallja, sokszor azt gondolja, hogy ennél lejjebb már nincs, de ezek az emberek minden képzeletet alulmúlnak.

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Oldal tetejére