Ma 2019. március 25., hétfő, Irén és Írisz napja van. Holnap Emánuel napja lesz.
Köszöntjük a Vacratot.info Vácrátót első civil hírportálján! Regisztráljon az oldalra, hogy kommentálhassa a híreinket és iratkozzon fel hírlevelünkre a legfrissebb információkért! Észrevételeiket és a fontosnak tartott információikat várjuk az info@vacratot.info címre. **** Felhívás! Keressük a vácrátóti általános iskolában készült tablóképeket és közös osztályképeket! Az 1955 előtti évfolyamokból 1969,1972,1974, 1978, 1979, 1981-ben iskolát kezdők, valamint az 1983-2013 közötti osztályfotókat. A képeket szekennelve az info@vacratot.info címre várjuk, vagy személyesen leadhatók Vácrátót, Ady Endre utca 68 alatt. Kérjük a képekhez mellékeljék a rajta lévők névsorát.

Híreink

Developed by JoomVision.com
Beszédes múlt, bizonytalan jövő

Beszédes múlt, bizonytalan jövő 

2014. október közepén új polgármestert és képviselőtestületet választott a falu. A választási...

Bővebben...

Emlékezzünk a régiekre

Emlékezzünk a régiekre 

Szerkesztőségünk ötlete alapján 1 évvel ezelőtt a vacratot.info és a helyi Fidesz közösen állított...

Bővebben...

Vigyázó Sándor szobor a Botanikus kertben

Vigyázó Sándor szobor a Botanikus kertben 

Az átadási ünnepséget későbbre tervezik, de elkészült Vigyázó Sándor gróf...

Bővebben...

Mátyás a hazug!

Mátyás a hazug! 

Az, hogy folyamatosan támadnak és megpróbálnak bennünket befeketíteni a falu pénzén lassan már...

Bővebben...

Döbrögi az igazságos

Döbrögi az igazságos 

Kedves olvasók, bizonyára önök is látták a helyi vezetés propagandájának friss számát....

Bővebben...

Ezért!

Ezért! 

Tisztelt Polgármester úr, és képviselőtestülete. Önök a helyi Fidesz elnökének novemberben kifejtették nézetüket, hogy Harrach Péter...

Bővebben...

Húsvét és Föld Napja a Botanikus kertben

Húsvét és Föld Napja a Botanikus kertben 

Körülöttünk élnek, tudunk létükről, mégsem ismerjük őket. – Tekints be a zuzmók különös...

Bővebben...

NYOMOZZ NÖVÉNYEK UTÁN AZ IRODALOMBAN!

NYOMOZZ NÖVÉNYEK UTÁN AZ IRODALOMBAN! 

Az MTA Ökológiai Kutatóközpont Nemzeti Botanikus Kertje az „Athenaeum az interneten” című TÁMOP-3.2.4-09/1/KMR-2010-0025...

Bővebben...

Országgyűlési választások Vácrátóton

Országgyűlési választások Vácrátóton 

Kedves olvasók, bár bizonyára a különböző híradásokból értesültek az 2014. Április...

Bővebben...

Iskolai farsang 2014 

Pénteken tartották meg az iskolai farsangot. Az erről készült videót a cikk további részében...

Bővebben...

Zöld híd teleplátogatás

Zöld híd teleplátogatás 

Tisztelt Vácrátóti Lakosok! Szeretném megosztani Önökkel a február 21.-én a Zöld Híd...

Bővebben...

Pre 1 2 3 4 5 6 Next

Mi lesz a vácrátóti focival?

PDFNyomtatásE-mail

Tegnap este a Vácrátóti KSE közgyűlésén a fő kérdésre miszerint van-e pénz a vácrátóti focira nem kaptak a jelenlévők konkrét választ. Polgármesterünk szokásos ködösítése és a múltba történő visszarévedésén kívül halhattuk az egyesület elnökének és elnökhelyettesének utolsó segélykiáltását is. A polgármester próbálta tisztázni az állítólag "faluban terjedő pletykák" ellenkezőjét és elmondta, hogy az elmúlt tíz évben az önkormányzat eddig 40 millió forinttal támogatta a sportegyesületet. Ebben benne van a sportöltöző építésére nyert összeg is!

Jusztin Péter az egyesület elnöke és Tóth János az egyesület alelnöke az eddigi támogatást megköszönte, viszont a korábbi években felhalmozott adósságot amit eddig maguk előtt görgettek rendezni kell az egyesületnek, mivel így nem tudnak indulni a következő idényben. Ennek rendezésére az egyik testületi ülésen a polgármester és a testület már ígéretet tett ami megtekinthető videótárunkban.
Amikor erről számon kérték a polgármestert nem emlékezett erre tisztán és megígérte, hogy majd utána néz. Az egyesületnek a pénz mellett gondot okoz az utánpótlás kialakítása,  ezzel az elmúlt években senki nem foglalkozott. Ezért most helyi gyerekekből nem is sikerül az ifi csapatba új tagokat toborozni.
A jelenlévő szülők és játékosok aggodnak a jövő miatt ennek hangot is adtak a gyűlésen. Felmerült, hogy tagdíjakat kell szedni a játékosoktól, és Csonka Ferencné képviselő által többször hangoztatott belépőjegyek szedését is megvitatták.
 

Ami biztos, hogy ma a képviselő testületnek dönteni kell a kérdésben. Ám igencsak aggódhatunk a döntéshozatalnál, mivel a tegnapi közgyűlésen résztvevő két képviselőből az egyik Wildmann Erika nem is mert nyilatkozni arra a kérdésre, hogy támogatja-e a focit. Papp István alpolgármester pedig elmondta ha minden lakó időbe befizetné az adóit tudnák támogatni a sportot.
Néhány képviselőnek már ismerhető az álláspontja a fociról de vajon a "nagy hallgatók" ma hogy döntenek a foci sorsáról?
 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Oldal tetejére