Ma 2019. március 25., hétfő, Irén és Írisz napja van. Holnap Emánuel napja lesz.
Köszöntjük a Vacratot.info Vácrátót első civil hírportálján! Regisztráljon az oldalra, hogy kommentálhassa a híreinket és iratkozzon fel hírlevelünkre a legfrissebb információkért! Észrevételeiket és a fontosnak tartott információikat várjuk az info@vacratot.info címre. **** Felhívás! Keressük a vácrátóti általános iskolában készült tablóképeket és közös osztályképeket! Az 1955 előtti évfolyamokból 1969,1972,1974, 1978, 1979, 1981-ben iskolát kezdők, valamint az 1983-2013 közötti osztályfotókat. A képeket szekennelve az info@vacratot.info címre várjuk, vagy személyesen leadhatók Vácrátót, Ady Endre utca 68 alatt. Kérjük a képekhez mellékeljék a rajta lévők névsorát.

Híreink

Developed by JoomVision.com
Beszédes múlt, bizonytalan jövő

Beszédes múlt, bizonytalan jövő 

2014. október közepén új polgármestert és képviselőtestületet választott a falu. A választási...

Bővebben...

Emlékezzünk a régiekre

Emlékezzünk a régiekre 

Szerkesztőségünk ötlete alapján 1 évvel ezelőtt a vacratot.info és a helyi Fidesz közösen állított...

Bővebben...

Vigyázó Sándor szobor a Botanikus kertben

Vigyázó Sándor szobor a Botanikus kertben 

Az átadási ünnepséget későbbre tervezik, de elkészült Vigyázó Sándor gróf...

Bővebben...

Mátyás a hazug!

Mátyás a hazug! 

Az, hogy folyamatosan támadnak és megpróbálnak bennünket befeketíteni a falu pénzén lassan már...

Bővebben...

Döbrögi az igazságos

Döbrögi az igazságos 

Kedves olvasók, bizonyára önök is látták a helyi vezetés propagandájának friss számát....

Bővebben...

Ezért!

Ezért! 

Tisztelt Polgármester úr, és képviselőtestülete. Önök a helyi Fidesz elnökének novemberben kifejtették nézetüket, hogy Harrach Péter...

Bővebben...

Húsvét és Föld Napja a Botanikus kertben

Húsvét és Föld Napja a Botanikus kertben 

Körülöttünk élnek, tudunk létükről, mégsem ismerjük őket. – Tekints be a zuzmók különös...

Bővebben...

NYOMOZZ NÖVÉNYEK UTÁN AZ IRODALOMBAN!

NYOMOZZ NÖVÉNYEK UTÁN AZ IRODALOMBAN! 

Az MTA Ökológiai Kutatóközpont Nemzeti Botanikus Kertje az „Athenaeum az interneten” című TÁMOP-3.2.4-09/1/KMR-2010-0025...

Bővebben...

Országgyűlési választások Vácrátóton

Országgyűlési választások Vácrátóton 

Kedves olvasók, bár bizonyára a különböző híradásokból értesültek az 2014. Április...

Bővebben...

Iskolai farsang 2014 

Pénteken tartották meg az iskolai farsangot. Az erről készült videót a cikk további részében...

Bővebben...

Zöld híd teleplátogatás

Zöld híd teleplátogatás 

Tisztelt Vácrátóti Lakosok! Szeretném megosztani Önökkel a február 21.-én a Zöld Híd...

Bővebben...

Pre 1 2 3 4 5 6 Next

Miért nem használható az internet Vácrátóton?

PDFNyomtatásE-mail

Előre izgulunk, hogy internet hiányában vajon ki tudja majd elolvasni ezt a cikket , de egy próbát megér.
Szerkesztőségünkhöz is érkeztek lakossági panaszok a szerda este óta tartó maratoni kábeltv és internet szolgáltatás kimaradásáról. Évek óta visszatérő probléma a kábeltv szolgáltatás minősége Vácrátóton.

A korábban Rubicom által kiépített kritikán aluli szolgáltatási színvonallal és minőséggel működő rendszert idén tavasztól a UPC mamutvállalat üzemelteti. Joggal gondolták a korábbi felhasználók és újonnan csatlakozók, hogy emögé a három betű mögé a minőség, gyors hatékony problémamegoldás és segítőkészség is társul. Sajnos ebből ezidáig nem sok minden érződik. A kritikán aluli hálózat maradt, a kiszolgálás annyiban változott hogy az ügyfélszolgálaton igaz, hogy húsz perc után de felveszik a telefont, bár segíteni nem tudnak de legalább a szándék megvan.
Elképzelhetetlen, vagy csak ritkán hallani, hogy Magyarországon legyen még egy olyan térség, vagy település Vácrátóton kívül ahol két napig nincs internet szolgáltatás. Akkor, amikor ma már sokaknak az internet olyan, mint a mindennapi kenyér.

De nem baj, hiszen a hiba csak a település egyik részén tapasztalható, és olyan kritikus hiba lehet amit két nap alatt sem lehet javítani. A fogyasztó már nem is bizakodik, hogy ez a szolgáltatásmentes időszak kompenzálva lesz a havi számlában, hiszen 72 órán belül egy kis időre újból megy minden a következő viharig és ez így megy újra és újra.
Olvasóink cinikusan panaszolták, hogy persze az ügyfélszolgálat ilyenkor szinte elérhetetlen, csak a legkitartóbbak (húsz perc várakozás után) jutnak ügyintézőhöz.
Közben az automata próbál segíteni jótanácsok formájában, hogy az interneten található beállításokat ellenőrizzük mielőtt az ügyintézőhöz kerülnénk. A bökkenő, hogy nincs internet. És aki az UPC-től veszi igénybe a telefonszolgáltatását is, mivel nincs szolgáltatás így a telefon sem használható azaz nincs az ingyenes ügyfélszolgálati elérés, ezért a mobilról történő hívás és várakozás diszkréten (!) nyomot hagy majd a mobilszámlán.

De mint mondani szokás, minden rosszban van valami jó. Ha nincs tv és internet, nincs Barátok közt, Gyanú árnyékában vagy Jóban rosszban, akkor tud a család beszélgetni, megírható az elmaradt iskolai szorgalmi vagy elvégezhetők a régóta halogatott teendők. De esetleg korábban is mehetünk aludni, igy kipihentebbek leszünk holnapra. Köszönjük UPC ne változz meg!

Ön elégedett a kábelszolgáltató minőségével?

Hozzászólások 

 
#3 Intruder2k5 2012-09-25 21:05
Igen, kötbérigényt én is beadtam, kaptam is jóváírást több mint egy havi számla összegét, tehát ha úgy nézem, nem jártam rosszul, viszont úgy gondolom, hogy a havidíjat azért fizetjük, mert használni szeretnénk a szolgáltatást, és nem pedig azért, hogy 26 hibabejelentés, és 4 feljelentés után visszaköveteljü k kamatostul, és közben meg bosszankodjunk, mert amikor kellene, akkor nincs szolgáltatás!
Idézet
 
 
#2 Kalotay Balázs 2012-09-23 18:30
A falu fenti végén nekünk is voltak gondjaink az internettel és a telefonnal (a telefon IP alapú, így ez nem csoda.) A TV működött végig. Én bejelentettem a kötbér igényemet és több mint 1.000 Forintot jóváírtak a következő számlán. Azért nem írtunk róla cikket, mert nem tudtuk, hogy másnak is volt ilyen gondja, ha szóltak volna, akkor a fenti cikk hamarabb kimegy.

Üdvözlettel:

Kalotay Balázs
Idézet
 
 
#1 Intruder2k5 2012-09-20 20:45
Csak érdekességképpe n említem meg, hogy talán egy hónappal ezelőtt lehetett, amikor nagyságrendileg két hétig alig volt internet és telefon szolgáltatás a falu másik végén! Bár maximálisan megértem a problémát, és szolidálok az ottaniakkal, de azt hiszem, ez az egy nap kiesés semmi ahhoz a két héthez képest! És arról nem íródott cikk sehol...
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Oldal tetejére