Ma 2019. május 20., hétfő, Bernát és Felícia napja van. Holnap Konstantin napja lesz.
Köszöntjük a Vacratot.info Vácrátót első civil hírportálján! Regisztráljon az oldalra, hogy kommentálhassa a híreinket és iratkozzon fel hírlevelünkre a legfrissebb információkért! Észrevételeiket és a fontosnak tartott információikat várjuk az info@vacratot.info címre. **** Felhívás! Keressük a vácrátóti általános iskolában készült tablóképeket és közös osztályképeket! Az 1955 előtti évfolyamokból 1969,1972,1974, 1978, 1979, 1981-ben iskolát kezdők, valamint az 1983-2013 közötti osztályfotókat. A képeket szekennelve az info@vacratot.info címre várjuk, vagy személyesen leadhatók Vácrátót, Ady Endre utca 68 alatt. Kérjük a képekhez mellékeljék a rajta lévők névsorát.

Híreink

Developed by JoomVision.com
Beszédes múlt, bizonytalan jövő

Beszédes múlt, bizonytalan jövő 

2014. október közepén új polgármestert és képviselőtestületet választott a falu. A választási...

Bővebben...

Emlékezzünk a régiekre

Emlékezzünk a régiekre 

Szerkesztőségünk ötlete alapján 1 évvel ezelőtt a vacratot.info és a helyi Fidesz közösen állított...

Bővebben...

Vigyázó Sándor szobor a Botanikus kertben

Vigyázó Sándor szobor a Botanikus kertben 

Az átadási ünnepséget későbbre tervezik, de elkészült Vigyázó Sándor gróf...

Bővebben...

Mátyás a hazug!

Mátyás a hazug! 

Az, hogy folyamatosan támadnak és megpróbálnak bennünket befeketíteni a falu pénzén lassan már...

Bővebben...

Döbrögi az igazságos

Döbrögi az igazságos 

Kedves olvasók, bizonyára önök is látták a helyi vezetés propagandájának friss számát....

Bővebben...

Ezért!

Ezért! 

Tisztelt Polgármester úr, és képviselőtestülete. Önök a helyi Fidesz elnökének novemberben kifejtették nézetüket, hogy Harrach Péter...

Bővebben...

Húsvét és Föld Napja a Botanikus kertben

Húsvét és Föld Napja a Botanikus kertben 

Körülöttünk élnek, tudunk létükről, mégsem ismerjük őket. – Tekints be a zuzmók különös...

Bővebben...

NYOMOZZ NÖVÉNYEK UTÁN AZ IRODALOMBAN!

NYOMOZZ NÖVÉNYEK UTÁN AZ IRODALOMBAN! 

Az MTA Ökológiai Kutatóközpont Nemzeti Botanikus Kertje az „Athenaeum az interneten” című TÁMOP-3.2.4-09/1/KMR-2010-0025...

Bővebben...

Országgyűlési választások Vácrátóton

Országgyűlési választások Vácrátóton 

Kedves olvasók, bár bizonyára a különböző híradásokból értesültek az 2014. Április...

Bővebben...

Iskolai farsang 2014 

Pénteken tartották meg az iskolai farsangot. Az erről készült videót a cikk további részében...

Bővebben...

Zöld híd teleplátogatás

Zöld híd teleplátogatás 

Tisztelt Vácrátóti Lakosok! Szeretném megosztani Önökkel a február 21.-én a Zöld Híd...

Bővebben...

Pre 1 2 3 4 5 6 Next

A némafilmek kora lejárt

PDFNyomtatásE-mail

Tisztelt Alpolgármester Úr!

Örülünk, hogy rendszeres látogatója honlapunknak. Annak kimondottan örülünk, hogy a tudósítóinkkal együtt végigült fárasztó testületi ülések után még veszi a fáradságot és végignézi a honlapunkra feltöltött testületi videókat is. A legutóbbi ülésen azonban magából kikelve kérdőjelezte meg honlapunk tájékoztatási hitelességét, mivel egy korábbi testületi ülés egyik videóján csak a kép volt látható hang nélkül.
Emlékeztetnénk Önt, polgármester urat és az egész testületet, hogy amióta a testületi ülésekről videófelvételek készülnek, azok ingyen(!) és vágatlanul felkerülnek az internetre – a hiteles tájékoztatás tehát a mi részünkről igenis elkezdődött.

Ma már a testület tagjai – különösen alpolgármester és polgármester urak – üzengetés formájában nagyszerűen kihasználják ezt az ingyenes kommunikációs lehetőséget, és kameránk rendszeresen hivatkozási alap szokott lenni, ha valamelyik korábbi testületi ülésre szeretnének utalni: „Vissza lehet nézni a videón!”

A hiteles tájékoztatás részünkről a továbbiakban is megmarad. A videofelvételek elkészítése, archiválása és feldolgozása azonban szerkesztőségünk erőforrásaiból nagy részt emészt fel, technikai hibák sajnos itt is előfordulnak, mint ahogy ez a kifogásolt esetben történt. Nem gondoljuk, hogy Önnek, vagy az önkormányzat részéről bárkinek is számon kérni valója lehetne felénk, vagy oka olyan stílusban megnyilvánulni, gyanúsítgatni bennünket, mint ahogy az az alábbi videón is látható:

 


Amennyiben ez a tájékoztatás Önöknek nem tetszik, nem kell olvasniuk a honlapunkat, nézniük videóinkat. Majd ha az önkormányzat rögzíti a testületi üléseket – korábban cikkünkben már irtunk erről, az Önök által készített egyetlen videofelvétel azóta sem lett publikus –, és vágatlan formában felteszi az internetre, akkor lesz joguk számonkérni – a megbízott vállalkozót.
A vácrátóti önkormányzat részéről évek alatt nem mutatkozott igény arra, hogy ezt a kommunikációs csatornát kialakítsák. De most, hogy van, ugye milyen jó?! Továbbra is lehet számon kérni, kifakadni, vádaskodni, fenyegetni, színjátékot előadni a videókon, mint ahogy ezt eddig is tették, de a hitelességünket kétségbe vonni, azt nem!
Visszatérve az eredeti problémára: az adott videót hamarosan újratöltjük, így hanggal együtt lesz élvezhető a tartalom, nem csak „tátognak” majd, ahogy Ön fogalmazott. A feltöltésig szives türelműket kérjük!

Kérjük Alpolgármester Urat, ha a jövőben hasonló hibát tapasztal honlapunkon, ne várjon a hiba jelzésével a következő testületi ülésig, hanem írja meg az Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. címre! Hiszen már olyan sokszor említette a partnerséget és kétirányú kommunikációt, legközelebb tegyen is érte, de ne csak a videóinkon keresztül, felháborodva, cinikusan számon kérve!

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Oldal tetejére